I diskussioner om säkerhet har det länge varit fokus på molnbaserade tjänster, cybersäkerhet och digitalisering. Dessa är mycket viktiga aspekter att ta hänsyn till för företag och organisationer inom alla branscher. Vad som dock ofta glöms bort är säkerheten på kontor och andra arbetsplatser. Även om många nyckelsystem i dag är digitala, är nycklar fysiska ting som kan stjälas eller slarvas bort.

I dag finns det digitala och säkra system för hantering av nycklar och förvaring. Du hittar olika lösningar hos creone.com som hjälper dig säkra arbetsplats, medarbetare och värdesaker. Administratörer kan styra nyckelskåp och förvaringsskåp från hela världen och borttappade nycklar kan enkelt spåras. Med Creones lösningar får du modern säkerhet som är enkel att implementera och använda.

Investera i säkerhet och undvik inbrott

Många företagare och medarbetare känner oro kring säkerheten, både digitalt och på kontor. En anledning kan vara att det tycks vara brist på säkerhetsutbildningar generellt inom organisationer, men också att det är en bransch som förändras snabbt. Nya hot identifieras nästan dagligen, vilket sätter tuffa krav på att ständigt vara uppdaterad kring den senaste tekniken.

Oro och ständigt nya hot i kombination betyder att ett pålitligt säkerhetssystem för nycklar, passerkort, förvaringsskåp och liknande i princip alltid är värt investeringen. Det betyder att din information utanför den digitala världen ligger säker. Annars vet du aldrig var information kan hamna – nu senast är det Open AI som är i blåsväder:

”Stämningsansökan säger att jätten har tränat sitt populära verktyg Chat GPT med hjälp av ’böcker, artiklar, webbsidor och inlägg – inkluderat privat information’ men att det samtidigt saknas medgivande från skribenterna i fråga.” skriver Dagens PS i en artikel om hur Chat GPT stämts för att ha använt information utan rättigheter.